403 errors

klaviyoklaviyo Member Posts: 2

I am getting 403 errors for 1 account when they have accepted correct permissions.

It only appears for this one account on this endpoint.

https://api.merchantos.com/API/Account/167710/Sale?orderby=timeStamp&load_relations=all&limit=100&timeStamp=%3E%2C2019-04-24T16%3A29%3A14&offset=0


Is there anything that can be done here?

Pulling customers works fine.


3 comments

  • Adrian SamuelAdrian Samuel Moderator, Lightspeed Staff Posts: 597 moderator

    Hey @klaviyo,

    It's a stab in the dark without seeing more of your setup, but try using

    https://api.lightspeedapp.com as the domain since that's what we're aiming to support moving forward!

    If that doesn't work could you send me the payload that works, and the ones that doesn't?

    Adrian Samuel

    API Integrations Consultant - Strategic Solutions

    Lightspeed HQ

  • klaviyoklaviyo Member Posts: 2
    edited April 2019

    Did something recently change to these endpoints. If I change these can I expect the payload to be the same, or do I need to do a full update. https://cloud.merchantos.com/oauth/authorize.php

    https://api.merchantos.com/API

    I cant put too many urls in here or my ip get blocked. really annoying web form.

  • Alex LugoAlex Lugo Administrator, Lightspeed Staff Posts: 159 moderator

    Hello @klaviyo,

    You need me make sure that the user whom granted access to the integration has access to the endpoint.

    Settings > Employee Roles

    Alex Lugo
    API Support Specialist
    Lightspeed HQ
Sign In or Register to comment.